INDEX


KERKO
SPONSOR
Deshiron te jesh sponsor?
Lutemi njoftoni nepermjet pyetesorit.
Do te mbajme me kenaqesi kontakt me ju, sa me shpejt te jete e mundur.

FALENDEROJME

Fatkeqesisht rezultatet e terapisë së njohjes dhe të sjelljes varen nga mjedisi që na rrethon, pra nga të tjerët?

Terapia e njohjes dhe e sjelljes ve ne plan te pare individin dhe ka si qellim korigjimin e perceptimeve, te menduarit, perfytyruarit, kujtesen dhe shume elemente te gabuara te njohjes dhe te sjelljes se shtremberuar e te papershtatshme te personave qe vuajne nga crregullimet psikike. Eshte e vertete qe mjedisi luan nje rol kryesor ne zhvillimin dhe ruajtjen e sjelljeve normale dhe atyre anormale. Por jo vetem mjedisi ndikon tek personi  por dhe vete personi mund te ndikoje tek mjedisi duke e ndryshuar mjedisin nepermjet sjelljes se tij. Vete ne shpesh here sillemi ne menyre te tille qe provokojme tek të tjerët sjelljet nga të cilat druhemi. Kështu per shembull neqoftese ne  futemi në një dhomë në mënyrë të cuditshme nga frika se mos tërheqim vëmëndjen e të tjerëve, është pikërisht kjo e fundit sjellja që do të provokojmë nga tjeret. Adresa: Rruga Thoma Kacorri, Nr 40 Tirane
E-mail: info@cshm.al
CESHTJE E SHENDETIT MENDOR